vad jag erbjuder
Jag producerar digitalt kvalitetsmaterial för restauranger, livsmedelsföretag och varumärken.
Mitt främsta mål är att skapa visuella smakupplevelser genom kreativ medieproduktion som informerar, intresserar och involverar. Materialet går utmärkt att använda för marknadsföring online – på hemsidor, bloggar och i sociala medier.
Vi kommer tillsammans på hur vi bäst får er vision att komma till liv, samt tid och kostnad för arbetet med en skräddarsydd plan.
min studio
Jag driver min verksamhet från en hemmastudio, där jag skapar innehåll för olika digitala kanaler. Min passion ligger i att skapa berättelser och förmedla en känsla genom kreativt skapande i dess olika former – bild, text och video. För tillfället arbetar jag främst som en fotograf och bloggare med målet att förverkliga alla mina projekt och idéer, men även att hjälpa andra med deras visioner.
Min bakgrund
Mitt namn är Mirela och jag har alltid varit intresserad av matlagning och det visuella. Inom den kreativa mediebranschen har jag även funnit ett intresse för information och kommunikation. På gymnasiet valde jag en estetisk utbildning inom film och foto, men ville senare yrkesutbilda mig till kock genom restaurang- och livsmedelsprogrammet för att testa min passion för mat i praktiken. Jag kompletterade senare min utbildning med studier på universitetsnivå inom bl.a. medie- och kommunikationsvetenskap samt visuell kommunikation. Jag har som hobby fotograferat under flera olika genrer, men valt att fokusera på matfotografering genom självstudier och praktiska övningar - som jag verkligen älskar! Utöver ovan nämnda intressen så spenderar jag gärna tid på skrivande och läsning, inredning och organisering, samt hälsa och personlig utveckling.
arbetsplats
Arbetet utför jag på distans i min hemmastudio, men kan i viss mån även arbeta på plats hos er, i restaurang eller en lokal. Hör gärna av er till mig så kan vi se ifall detta går att ordna!

Ni hittar mig i Båstads kommun, Skåne

Back to Top